POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: Amerikansk landslagsikon tar över svensks MLS-klubb

Förre Elfsborg-backen Adam Lundqvist, 25, stod under den här säsongen för 28 ligamatcher när Houston Dynamo slutade på tiondeplats i den västra divisionen och därmed åter missade slutspel. Nu har Lundqvist fått en ny tränare till nästa säsong som kan avgöra hans öde i klubben, då hans avtal går ut vid årsskiftet.

Houston meddelar att amerikanske landslagsikonen Tab Ramos, med 81 A-landskamper på meritlistan, tar över som huvudtränare i laget. Ramos har sedan 2011 haft en roll som förbundskapten för USA:s U20-landslag, men även varit assisterande tränare i A-landslaget till Jürgen Klinsmann under VM 2014 i Brasilien. Nu ger han sig däremot in i klubblagsfotbollen för ett kontrakt med Dynamo.

Ramos ersätter förre tränaren Wilmer Cabrera på posten och inleder sitt arbete den 29 oktober i klubben.

Publicerad 2019-10-25 kl 19:32

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå