POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Rosengård förlänger med Rytting Kaneryd

Johanna Rytting Kaneryd fick sin första säsong i FC Rosengård förstörd av en korsbandsskada som hon ådrog sig i samband med att hon skrev på för klubben. Men 2019 har det varit muntrare för mittfältaren, som gjorde 21 matcher för guldvinnande Rosengård.

Nu står det klart att Rytting Kaneryd förlänger sitt kontrakt med Skåne-klubben. 22-åringen har skrivit på ett avtal som sträcker sig tre år framåt.

– Jag är glad och stolt över att förlänga mitt kontrakt med Rosengård. Jag trivs bra i klubben och känner att det är en bra miljö för mig att kunna ta nästa kliv. Jag ser fram att fortsätta denna resan vi påbörjat och få spela ute i Europa, säger Rytting Kaneryd i ett pressmeddelande.

Sportchefen Therese Sjögran:

Johanna fick en olycklig start hos oss men har under 2019 visat varför hon var intressant för oss från början. Hon är en teknisk spelare som gör saker i hög fart, väldigt svår att läsa för motståndarna. Att hon förlänger 3 år gör att vi kan jobba i lugn och ro och Johanna kan fortsätta utvecklas. 2020 kan bli året då hon slår igenom på riktigt.

Publicerad 2019-11-01 kl 18:22

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå