Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Galaxy erbjuder Ibrahimovic lukrativt avtal

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovics Los Angeles Galaxy åkte ut i MLS-kvartsfinalen mot rivalen Los Angeles FC och därmed är den här säsongen över för svenskens del i USA. Nu spekuleras det i stället främst om hur Ibrahimovics framtid ser ut med anledning av att hans avtal går ut med Galaxy vid årsskiftet och att det möjligen både kan bli flytt tillbaka till Europa så som en fortsättning i Galaxy eller något annat äventyr i en helt annan världsdel.

Nu uppger Tuttomercatoweb att Galaxy erbjuder Ibrahimovic ett nytt kontraktsår värt sju miljoner euro netto, drygt 75 miljoner kronor. Det, ihop med de sponsorkontrakt, som USA-marknaden erbjuder, kan möjligen göra en fortsättning i Galaxy till det mest lukrativa erbjudandet som står svensken till buds.

Tidigare har det bland annat rapporterats om intresse från Bologna, Inter och Napoli i Italien, men även från Boca Juniors och Flamengo i Sydamerika, samt från Perth Glory i Australien, som dessutom bekräftat intresse för Ibrahimovic.

Annons
Publicerad 2019-11-01 07:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto