POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Galaxy erbjuder Ibrahimovic lukrativt avtal

Zlatan Ibrahimovics Los Angeles Galaxy åkte ut i MLS-kvartsfinalen mot rivalen Los Angeles FC och därmed är den här säsongen över för svenskens del i USA. Nu spekuleras det i stället främst om hur Ibrahimovics framtid ser ut med anledning av att hans avtal går ut med Galaxy vid årsskiftet och att det möjligen både kan bli flytt tillbaka till Europa så som en fortsättning i Galaxy eller något annat äventyr i en helt annan världsdel.

Nu uppger Tuttomercatoweb att Galaxy erbjuder Ibrahimovic ett nytt kontraktsår värt sju miljoner euro netto, drygt 75 miljoner kronor. Det, ihop med de sponsorkontrakt, som USA-marknaden erbjuder, kan möjligen göra en fortsättning i Galaxy till det mest lukrativa erbjudandet som står svensken till buds.

Tidigare har det bland annat rapporterats om intresse från Bologna, Inter och Napoli i Italien, men även från Boca Juniors och Flamengo i Sydamerika, samt från Perth Glory i Australien, som dessutom bekräftat intresse för Ibrahimovic.

Publicerad 2019-11-01 kl 07:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå