POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Bayerns toppkandidat som ny tränare: "Kan bekräfta att jag stannar hela säsongen"

Erik ten Hag tog under 2017 över som ny huvudtränare i Ajax och ledde i våras laget till semifinal i Champions League. Tyska Sky uppgav nyligen att tränaren är huvudkandidat till att ta över efter sparkade Niko Kovac i Bayern München, men nu bekräftar ten Hag själv att han inte planerar att lämna Ajax mitt under den här säsongen.

– Ja, jag kan bekräfta det. Jag känner en stark förbindelse med mitt lag och alla i Ajax. Jag kan bekräfta att jag stannar i Ajax den här säsongen, säger tränaren enligt Sky Sports.

Ajax toppar just nu ligatabellen i Nederländerna.

Publicerad 2019-11-04 kl 22:36

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå