POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Bayern har redan tagit kontakt med möjlig ersättare

5-1-förlusten mot Eintracht Frankfurt blev droppen – under söndagskvällen meddelade Bayern München att Niko Kovav fick lämna tränaruppdraget. Tyska Bild presenterar nu fyra möjliga ersättare. Tränarna det rör sig om är Erik ten Hag (Ajax), Max Allegri, Ralf Rangnick (sportchef RB Leipzig) och Arsène Wenger. Temporär ersättare är tidigare assisterande tränaren Hansi Flick.

Sky Sport följer upp ämnet med: ”Exklusivt: Kontakter redan tagna! Ten Hag hetaste kandidat i Baryern”. Tv-kanalen hänvisar till sina källor om kontakter mellan den tyska klubben och Ten Hag via mellanhänder. Däremot är Ten Hag troligen tillgänglig först i sommar, varför en temporär ersättning måste sättas för resten av säsongen.

TZ menar att Bayern-fansen hoppas att gamle Jupp Heynckes ska göra ännu en (succéartad) comeback. Sport 1 uppger att Kovacs uppbrott gick snabbt. Spelarna hade ingen aning under gårdagens träning, och är överraskade. Kovac har ännu inte tagit farväl av dem.

Kovac är den förste tränaren som sparkats i Bundesliga den här säsongen. När Kovac fick sparken var det första gången på 20 år som en tränare fick lämna ”så sent” som efter tio omgångar – annars brukar den förste tränaren ryka betydligt tidigare än så.

Publicerad 2019-11-04 kl 08:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå