POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Bayern München nobbar Arsène Wenger

Tränarkarusellen i Bayern München fortsätter.

Efter 5-1-förlusten mot Eintracht Frankfurt fick Bayern München nog och valde att sparka tränaren Niko Kovac.

Tyska Bild skriver nu att klubben har nekat Arsène Wenger som tänkbar ersättare – och att det fortfarande är Max Allegri som är favorit till att ta över tränarrollen. Enligt Bild ska Wenger ha tagit kontakt med Bayern-chefen Karl-Heinz Rummenigge för att erbjuda sina tjänster – men han ska då ha fått svaret att han inte är aktuell.

Bayern placerar sig i nuläget på en tredjeplats i Bundesliga, fyra poäng bakom serieledarna Borussia Mönchengladbach. Tidigare i veckan blev tyskarna klara för åttondelsfinal i Champions League – efter att ha besegrat Olympiakos med 2-0.

Publicerad 2019-11-07 kl 17:27

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå