POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Efter sprickan med supportrarna - nu uppges Arsenal vilja sälja Xhaka till Tyskland

Granit Xhaka blev tidigare under säsongsinledningen av med kaptensbindeln. Anledningen var att schweizaren hamnade i en kontrovers med supportrarna, efter att ha svurit åt dem då han blev utbytt.

Och får man tro den brittiska tabloiden Daily Mail så kan mittfältaren nu ha gjort sitt i klubben. Eventuellt nästa anhalt? Tyskland. Tidningen skriver att klubben ”är redo” att göra sig av med Xhaka och att man tänker erbjuda mittfältaren till olika klubbar i Bundesliga då transferfönstret öppnar i januari igen. ”Arsenal har insett att Xhaka inte längre har en långvarig framtid inom klubben då en redan skakig relation med fansen nått botten”, skriver Daily Mail.

Xhaka själv gjorde ett uttalande dagarna efter matchen. Han skrev då:

”Efter att ha fått lite tid att reflektera över vad som hände i söndags vill jag ge en förklaring i stället för en kort kommentar. Scenerna som utspelade sig vid mitt byte har berört mig djupt. Jag älskar den här klubben och ger alltid hundra procent både på och utanför planen. Min känsla är att jag inte känt mig förstådd av supportrarna, och upprepade grova kommentarer vid matcher och på sociala medier har gjort mig illa till mods. Folk har sagt saker som ’vi kommer att bryta dina ben’, ’döda din fru’ och ’önskar att din dotter får cancer’. Det gjorde mig upprörd och jag nådde en punkt där jag kände mig bortstött på arenan i söndags”.

Publicerad 2019-11-08 kl 10:29

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå