Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Håland kan bli lagkamrat med Emil Forsberg

Sillybloggen

Erling Hålands framfart har inte gått storklubbarna förbi. Red Bull Salzburgs 19-årige norrman har smällt in tolv mål på elva matcher i österrikiska Bundesliga och ryktats vara av intresse för flera storklubbar i Premier League och för bland annat Barcelona och Real Madrid.

Men enligt uppgifter till den brittiska tv-kanalen Sky Sports överväger norrmannen att bli kvar inom RB-gruppen och i stället skriva på för Emil Forsbergs RB Leipzig som bekant spelar i tyska Bundesliga. 

Enligt Sky ser tränaren Julian Nagelsmann Håland som ett perfekt tillskott till truppen. Erling Håland är son till den tidigare Manchester City-spelaren Alf-Inge Håland och enligt Sky hoppas Leipzig nu övertyga pappan om att det bästa för hans sons utveckling vore att jobba med Nagelsmann innan en eventuell flytt till en ännu större klubb. 

Förutom målen i ligaspelet har Håland även gjort imponerande sju mål på fyra matcher i Champions League den här säsongen.

Annons
Publicerad 2019-11-08 08:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto