POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Håland kan bli lagkamrat med Emil Forsberg

Erling Hålands framfart har inte gått storklubbarna förbi. Red Bull Salzburgs 19-årige norrman har smällt in tolv mål på elva matcher i österrikiska Bundesliga och ryktats vara av intresse för flera storklubbar i Premier League och för bland annat Barcelona och Real Madrid.

Men enligt uppgifter till den brittiska tv-kanalen Sky Sports överväger norrmannen att bli kvar inom RB-gruppen och i stället skriva på för Emil Forsbergs RB Leipzig som bekant spelar i tyska Bundesliga. 

Enligt Sky ser tränaren Julian Nagelsmann Håland som ett perfekt tillskott till truppen. Erling Håland är son till den tidigare Manchester City-spelaren Alf-Inge Håland och enligt Sky hoppas Leipzig nu övertyga pappan om att det bästa för hans sons utveckling vore att jobba med Nagelsmann innan en eventuell flytt till en ännu större klubb. 

Förutom målen i ligaspelet har Håland även gjort imponerande sju mål på fyra matcher i Champions League den här säsongen.

Publicerad 2019-11-08 kl 08:46

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå