Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gais roterar - tre spelare lämnar truppen

Sillybloggen

Gais möblerar om i spelartruppen inför nästa säsong och nu står det klart att tre spelare lämnar klubben, samtliga värvades under 2018 varav två under sommarfönstret.

Det handlar om Andreas Östling, Alexander Angelin och Karl Bohm meddelar GAIS på sin hemsida.

Östling värvades inför säsongen 2018 där han gjorde 25 matcher, 17 från start och fem mål. Denna säsong har en skada hindrat honom från spel och det har bara blivit fyra matcher för den 26-årige mittfältaren.

29-årige Angelin värvades också han under 2018 men i sommarfönstret då han lämnade BK Häcken. Även han har varit skadad under säsongen och noterats för tio matcher, och även här erbjöds ingen kontraktsförlängning. Karl Bohm med förflutet i bland annat IFK Göteborg värvades också under sommaren 2018 och har i år spelat 22 matcher med ett mål och tre assister i protokollet.

Annons

Efter den gångna säsongen hade de två parterna möjlighet att bryta kontraktet vilket man i samförstånd nu har gjort, skriver GAIS som önskar alla tre lycka till i framtiden.

 

 

 

Publicerad 2019-11-13 07:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto