Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Pochettino är önskad i Bayern München

Sillybloggen

Efter en tuff säsong i Premier League med klubblaget Tottenham Hotspurs så ser det ut som att tränaren Maurizio Pochettino hänger löst.

Tränaren sa senast förra året att om klubben vann Champions League så skulle han lämna klubben, ett uttalande som mött kritik och ifrågasatt tränarens vilja att stanna kvar som tränare. Han kontrakt med Tottenham löper till 2023, men andra klubbar har fått upp ögonen för argentinaren.

Närmare bestämt Bayern München,  klubben sparkade sin tränare Niko Kovac denna månaden. In istället fick Hansi Flick hoppa in. Enligt The Sun ska tränaren fortsätta träna laget säsongen ut, men skulle det vara så att Pochettino lämnar Tottenham så är han av intresse.

– Om han lämnar “Spurs”, vilket ser troligt ut, så kommer Bayern göra allt för att få honom. Å andra handen kommer alla andra stora klubbar göra det med så som Real Madrid och Manchester United, säger en källa till The Sun.

Annons
Publicerad 2019-11-13 20:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto