Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bois-talangen provtränar med IFK Göteborg: "Intressant spelare med spännande egenskaper"

Sillybloggen

I förra veckan kunde Fotbollskanalen berätta att Landskrona Bois talang Jakob Ondrejka har intresse från både IFK Göteborg och Elfsborg. Mittfältaren har spelat 24 matcher i division 1 den här säsongen och blev noterad för ett mål och en assist.

– Det är väl inte så konstigt att det finns en del intresse för några av våra spelare. Det kan jag ha förståelse för att det finns intresse för, definitivt. Bland annat Jacob har visat under året så kan jag förstå om det finns intresse från klubbar, absolut, sa Daniel Stålhammar, fotbollsansvarig i Landskrona Bois styrelse, till Fotbollskanalen.

Nu står det klart att han får chansen att visa upp sig i Blåvitt, då klubben har bjudit in honom att provträna med klubben nästa vecka, rapporterar GP.

– Det är en ung och intressant spelare med spännande egenskaper. Han har debuterat i A-laget tidigt i Landskrona och spelat A-lagsfotboll i två säsonger och även varit med i 02-landslaget, säger Blåvitts assisterande sportchef Pontus Farnerud till tidningen.

Annons

Ondrejka har även spelat två P17-landskamper för Sverige.

Publicerad 2019-11-16 15:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto