POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
33v

Gais tar in tio(!) spelare på provspel

Gais slutade i år på tolfteplats i superettan och undvek därmed kval för fortsatt överlevnad i serien. Nu tittar föreningen på förstärkningar till nästa säsong och meddelar att hela tio spelare är inbjudna till klubben för att delta i lagets träning på måndag och tisdag, samt för att spela en internmatch på onsdag på Valhalla IP.

Gais skriver så här om varför det framöver kommer att komma in många provspelare:

“Som sportrådet tidigare meddelat så kommer GAIS att prova ett antal spelare från lägre divisioner, i syfte att hitta talanger som kan komplettera den befintliga truppen inför säsongen 2020”, skriver föreningen på sin hemsida.

Den här gången är det Gustav Rönnbäck Wallin, 23, Leo Englund, 28, Owen Parker-Price, 20, Sadmir Zekovic, 25, Christoffer Söderlund, 24, Måns Olström, 23, Joakim Åberg, 21, Elliot Simmons, 21, Abdelkarim Mammar Chaouche, 23, och Mathias Karlsson, 24, som får provpslea med klubben.

Publicerad 2019-11-17 kl 19:15

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto