POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
32v

Salzburg-löftet bekräftar - Juventus och Inter intresserade: "Känner till det"

Red Bull Salzburg har fått många rubriker den här hösten, mycket på grund av ryktesfloran som finns kring den norske supertalangen Erling Braut Håland, 19. Men det är inte den enda Salzburgs-spelaren som det spekulerats kring.  Hålands lagkamrat Dominik Szoboszlai har också uppgetts vara ett ämne för större klubbar och bland annat har Arsenal sagts vara en intressent, men även Inter och Juventus. Nu bekräftar den 19-årige ungraren att de två italienska storklubbarna är intresserade.

– Jag känner till det, säger han enligt Football-Italia.

Vidare säger han:

– Jag gillar Italien. Jag tillbringade min semester där. Men jag vet inte vilken riktning min karriär kommer att ta när jag byter klubb. Jag vill inte gå in på detaljer. Jag säger bara att jag gillar Italien.

Szoboszlai har den här säsongen gjort fyra mål och fyra assist på sexton matcher i Red Bull Salzburg.

Publicerad 2019-11-17 kl 20:50

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto