POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
33v

Uppgifter: Nya rykten om Kulusevski - Inter vill göra snabb affär

Ingen har nog missat Dejan Kulusevskis, 19, succé den här säsongen i Serie A, speciellt inte i Italien. Kulusevski, som i somras blev utlånad till Parma från Atalanta över den här säsongen, har hittills imponerat med två mål och fem assist på tolv ligamatcher och är jämt och ständigt i fokus i italiensk media. Till den här EM-kvalsamlingen blev han dessutom belönad med en plats i det svenska landslaget och kan möjligen få speltid i måndagens möte med Färöarna på Friends Arena.

Kulusevski har dessutom under en längre tid spekulerats vara aktuell för flera italienska storklubbar, samtidigt som italienska tidningen Corriere della Sera nyligen kopplade ihop Kulusevski med Manchester United.

– Jag vet inte hur jag ser på det. Jag har gjort det bra. Jag spelar bra, och då är det normalt att det skrivs om andra klubbar. Men jag tänker inte på det, eftersom jag har ett ettårsavtal med Parma, och sen när jag har spelat klart den här säsongen så kommer jag sätta mig ner med min agent och min familj och välja det bästa för mig. Det är inget jag tänker på nu, vilka klubbar som är intresserade, sa Kulusevski tidigare under den här landslagssamlingen om alla skriverier.

Nu kommer italienska tidningen La Gazzetta dello Sport med nya uppgifter. Enligt tidningen är Inter beslutsamt om att ta upp kampen med Juventus, Milan, Roma och Premier League-klubbar om löftets underskrift. Inter vill inleda förhandlingar direkt för att kunna ro i land en affär.

Enligt tidningen är Kulusevskis prislapp satt på 40 miljoner euro, drygt 427 miljoner kronor. Den kan dock bli högre om svensken fortsätter att imponera.

Publicerad 2019-11-17 kl 15:16

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto