POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
33v

Engelska tidningen: Spurs spanar in ersättare till Pochettino

I engelska tidningar är man överens om att det är en tidsfråga innan Mauricio Pochettino lämnar Tottenham. Enligt Daily Mail har redan planer kring en exit för managern dragits upp, och Eddie Howe, Julian Nagelsmann och Carlo Ancelotti nämns som möjliga ersättare.

The Times är inne på samma linje. ”Spurs spanar in ersättare till Pochettino”, är dagens största sportrubrik. Även här nämns RB Leipzig-tränaren Nagelsmann. Bakgrunden till att en skilsmässa närmar sig i Tottenham är en kombination av dåliga resultat och friktion mellan argentinaren och klubbledningen kring transfers.

Daily Telegraph påpekar att Pochettino och Tottenhams ordförande Daniel Levy hade ”krissamtal” förra veckan. Tidningen menar att ”Tottenham och Pochettino kan fortfarande besluta sig för att halta fram tillsammans till säsongens slut, men det förefaller allt mindre troligt”.

Publicerad 2019-11-19 kl 07:32

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto