Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Efter succén - vill värva mittbacken permanent men utmanas av Serie A-konkurrenterna

Sillybloggen

Chris Smalling värvades till Manchester United från Fulham inför säsongen 2010-2011, har 323 framträdanden och har två Premier League-titlar, en ligacuptitel, en FA-cuptitel och en Europa League-titel på cv:et.

Men sedan Ole Gunnar Solskjær tog över i december förra året fick 29-åringen allt mindre speltid. Det ledde till att mittbacken gick till Roma på ett säsongslångt lån och i klubben har han imponerat så pass mycket att man ska vilja värva honom på permanent basis, enligt Daily Mail.

I Roma har det hittills blivit tio matcher, alla från start och ett mål. Men enligt Correire della Sera ska både Juventus och Inter fått upp ögonen för engelsmannen.

Daily Mail skriver att United vill ha 15 miljoner pund, motsvarande drygt 187 miljoner kronor och har redan avböjt ett bud på 13 miljoner pund. Men det har inte fått Roma att ge upp som jobbar för en permanent flytt redan i januari.

Annons

Smallings kontrakt med Manchester United sträcker sig fram till juni 2022.

 

Publicerad 2019-11-19 17:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto