POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
32v

Juventus-mittfältaren: "Inte tillfredsställd med min situation"

Juventus tyske mittfältare Emre Can, 25, blev inte uttagen i lagets trupp för gruppspelsfasen i Champions League och har även hittills den här säsongen fått ont om speltid i Serie A med endast fyra ligamatcher.

Nu berättar 25-åringen att han inte är nöjd med speltiden i klubblaget.

– Jag är fortfarande en Juventus-spelare, men självklart är jag inte tillfredsställd med min situation. Jag fortsätter att jobba hårt och ge 100 procent på varje träning. Jag försöker att ändra på min situation. Ingen spelare är glad över att inte få spela, säger han till italienska tidningen Corriere dello Sport.

– Jag ser mig själv i Turin, men situationen måste förändras, fortsätter han.

Can anslöt sommaren 2018 till Juventus från Liverpool och har avtal med Turin-klubben fram till sommaren 2022.

Publicerad 2019-11-21 kl 09:00

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto