Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bråtveit aktuell för allsvensk konkurrent

Sillybloggen

Djurgårdens norske målvakt Per Kristian Bråtveit, 23, anslöt inför den här säsongen från norska Haugesund och var inledningsvis förstemålvakt, men hamnade sedan på bänken till förmån för Tommi Vaiho. Efter att Stockholmslaget tog SM-guld bekräftade målvakten att han behöver mer speltid nästa säsong än de tio matcher han fick i år i allsvenskan. 

– Det säger sig självt att jag behöver mer speltid. Jag kan inte vara här och fortsätta som andremålvakt. Även om vi vann guld borde jag vara någonstans där jag är förstemålvakt. Det var jag fram till övergångsgrejen, sa han till norska TV2.

Nu uppger FotbollDirekt att nästa års allsvenska nykomling Mjällby AIF är intresserat av målvakten. Djurgårdens sportchef Bosse Andersson bekräftar också kontakt med MAIF.

– Det är klart att jag har pratat med några olika klubbar. Det är så det är och jag ska som sagt inte sticka under stol med att vi har kontakter med en klubb som Mjällby, säger han till FotbollDirekt.

Annons

Bråtveit har avtal med Djurgården över säsongen 2022. I somras var han aktuell för flytt till en MLS-klubb (Columbus, enligt Aftonbladet) som la ett bud, men i slutändan rann affären ut i sanden och efter det blev Vaiho förstemålvakt i mästarlaget.

Publicerad 2019-11-21 13:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto