Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Magnus Eriksson kan återvända till allsvenskan

Sillybloggen

Den senaste tiden har Magnus Eriksson och Djurgården kopplats ihop. 29-åringen tillhörde de nyblivna mästarna i ett och ett halvt år innan det blev en flytt till San José Earthquakes i MLS. Spelarens agent har också bekräftat kontakten parterna emellan till FotbollDirekt.

Nu skriver samma sajt att det i stället kan vara Malmö FF som kan knyta till sig Eriksson. Han spelade i klubben 2013 och 2014 och vann två SM-guld med klubben.

FotbollDirekt har varit i kontakt med MFF:s sportchef Daniel Andersson.

– Du vet att jag inte kommenterar sådant här. Jag säger ingenting om detta, säger Andersson till sajten samtidigt som han hyllar Eriksson.

– Verkligen en bra spelare. Det visade han hos oss. Han är jätteduktig och han visade det i Djurgården när han kom tillbaka efter att ha varit utomlands. Nu gör han det bra i MLS och det är kul så klart, säger han till FotbollDirekt.

Annons

Eriksson har förutom spel i Djurgården, Malmö FF och San Jose även representerat AIK, Väsby United, Åtvidaberg, belgiska Gent, kinesiska Guizhou Rehne och danska Bröndby.

Publicerad 2019-11-22 13:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto