POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
32v

Zlatan uppges få konkurrens - Milan intresserat av Giroud

Zlatan Ibrahimovic är på jakt efter en ny klubb och det har tidigare ryktats om bland andra Bologna, Napoli och Milan är intresserade av den svenske anfallaren. Men om anfallsjobbet i Milan får nu 38-åringen konkurrens, enligt Sky Sport Italia. Uppgifterna gör gällande att de rödsvarta har anmält intresse för Chelseas Olivier Giroud, dock ska Inter och Dortmund ligga före i jakten på den franske anfallaren.

Vidare rapporterar La Gazzetta dello Sport och Sky Sport Italia att Milan önskar att ha Ibrahimovic i träning redan i december om han väljer att gå dit. Vid en övergång till Milanolaget skulle Zlatan få ett kontrakt över ett och ett halvt år samt en lön på sex miljoner euro, lite över 60 miljoner kronor, enligt La Gazzetta dello Sport.

Publicerad 2019-11-22 kl 07:29

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto