POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
31v

HIF-talangen uppges vara aktuell för PL-klubb: ”Inget jag lägger fokus på”

Armin Gigovic var ett av Helsingborgs IF:s största utropstecken under hösten och fick speltid i 14 allsvenska matcher. Nu uppger FotbollDirekt att 17-åringen jagas av flera klubbar och att Wolverhampton Wanderers är en av dem.

– Det känns kul att höra. Men jag har inte tänkt så mycket på det faktiskt. Det är inget jag lägger fokus på utan jag har en bra dialog med HIF. Jag ser fram emot 2020 med Olof och den nya ledarstaben, säger han till sajten.

– Mitt fokus är att utvecklas ännu mer nästa säsong. Jag vill göra prestera ännu bättre i allsvenskan och se vad det leder till. Det andra kommer när det kommer, det gäller att ta steg för steg, och till en början vill jag göra fler poäng.

Mittfältaren menar också att han och HIF har en dialog om ett nytt kontrakt. I dagsläget sitter Gigovic på ett avtal som gäller över säsongen 2021.

Publicerad 2019-11-30 kl 13:15

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto