Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Kan gå efter Mandzukic om Zlatan-affären går i stöpet

Sillybloggen

Milan och Zlatan Ibrahimovic har den senaste tiden länkats ihop allt mer.

–  Milano är mitt andra hem, sa den svenske superstjärnan nyligen till La Gazetta dello Sport.

Tidigare i november ska Milan haft ett möte tillsammans med Ibrahimovic agent Mino Raiola, detta enligt journalisten Fabrizio Romano.

“Zlatan kommer att bestämma sig de kommande veckorna och inget har blivit bestämt än men samtalen har inletts mellan Milan och ”Ibra” för en möjlig comeback ” skrev Romano på Twitter.

Football-Italia hänvisar till Tuttosport som menar att Zlatan dock kräver mer pengar än vad Milan är redo att erbjuda. Det kan enligt Football-Italia leda till att den italienska storklubben satsar på en annan lösning. Det skulle i så fall kunna vara Juventus utfryste anfallare Mario Mandzukic som i sin tur ryktats flitigt till bland annat Manchester United.

Annons

Mandzukic har ännu inte gjort en enda match under den här säsongen och blev inte heller uttagen i Juventus Champions League-trupp. Enligt The Turin Daily ska Juventus vilja ha 12 miljoner euro för kroaten men kan vara villig att sänka den summan för att bli av med lönekostnaderna för Mandzukic.

Mandzukic lämnade Atletico Madrid för Juventus sommaren 2015 och har stått för 44 mål på 162 matcher.

Publicerad 2019-11-30 15:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto