POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Everton förbereder bud på Everton

Everton (klubben) kan vara nära att värva Everton (spelaren). Det uppger Goal och menar att den engelska klubben förbereder ett bud på 35 miljoner euro, cirka 370 miljoner kronor, för den brasilianske anfallaren Everton Cebolinha från den brasilianska klubben Gremio. En flytt ska vara aktuell i januarifönstret om affären går i lås.

Everton har sedan tidigare brassarna Bernard och Richarlison i laget, där den sistnämnde spelade sommarens Copa America med Everton Cebolinha. Cebolinha har stått för tre mål på 14 landskamper för Brasilien och gjorde alla tre målen under sommarens turnering när Brasilien vann Copa America på hemmaplan.

Under den här säsongen har anfallaren noterats för 15 mål och sju framspelningar på 40 matcher för Gremio i den brasilianska ligan och Copa Libertadores.

Publicerad 2019-12-01 kl 11:48

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå