Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: West Ham funderar på Fredrik Ljungberg

Sillybloggen

Fredrik Ljungberg förbereder sig på att ta sig an Norwich under söndagen i första matchen som Arsenaltränare. Under lördagen menade 42-åringen att han inte fått någon indikation på hur länge han kommer ha posten.

– De har inte gett någon indikation på hur länge eller hur kort (jag kommer vara tränare). De sa bara att jag skulle koncentrera på nästa match och göra så bra jag kan, så får vi ta det därifrån sen, sa han till Sky Sports.

Skulle han inte få förlängt av Arsenal verkar det som att svensken kommer ha andra möjligheter, då West Ham enligt The Guardian håller West Ham koll på Ljungberg. West Ham, som under lördagen bröt en förlustsvit på tre matcher med en 1-0-seger mot Chelsea, har ryktats vara nära att sparka tränaren Manuel Pellegrini och enligt den brittiska tidningen ska Ljungberg vara ett alternativ klubben ser sig om efter andra alternativ.

Annons

Arsenal är den första klubben svensken basar över som huvudtränare. Han har tidigare varit assisterande tränare i Wolfsburg samt huvudtränare i olika akademilag i Arsenal.

Publicerad 2019-12-01 10:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto