POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2d

Officiellt: Dynamo Moskva köper loss Hiljemark

Oscar Hiljemark, 27, lämnade inför den här säsongen Genoa på lån för spel med Dynamo Moskva i Ryssland. Hittills är svensken noterad för fem framträdanden i sin nya klubb och nu meddelar Genoa att det står klart att Dynamo Moskva har köpt loss svensken.

Nu får därmed svensken hoppas på mer speltid. Hiljemark har under fyra senaste ligamatcherna inte kommit till spel. 27-åringen har vid tre tillfällen blivit kvar på bänken och var senast utanför lagets matchtrupp mot Lokomotiv Moskva.

Dynamo Moskva är på sjätteplats i den ryska högstaligan.

Publicerad 2019-12-03 kl 07:16

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå