POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Gais-backen förlänger: "Alla vet vad klubben betyder för mig"

Gais har gjort klart med en viktig förlängning. Calle Elfgren Nyström, som gjort fyra säsonger i klubben, har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt.

– Alla vet vad GAIS betyder för mig och det känns bra att få vara med och fortsätta att bygga en bättre klubb. Jag är ju en av dom som har pratat om att det finns mycket som kan bli bättre i klubben och då känns det naturligtvis bra vara kvar i GAIS för att bidra till det som måste göras framöver. Så jag hoppas såklart att vi går mot ett nytt år som kan innebär att både klubben och jag själv kan utvecklas positivt, säger backen till klubbens hemsida.

Publicerad 2019-12-03 kl 21:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå