POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2d

Officiellt: Moustafa Zeidan klar för J-Södra

Moustafa Zeidan lämnade IK Frej efter degraderingen till division 1. Nu har 21-åringen gjort klart med en ny klubb. Zeidan har skrivit på för Jönköpings Södra, på ett kontrakt som sträcker sig över två år.

– Jag är otroligt glad över att ha signat med klubben. Jag är en spelare som har bra teknik och vill ha mycket boll. Förhoppningsvis kan jag bidra som poängspelare, säger Zeidan till klubbens hemsida.

J-Södras tränare Andreas Brännström om värvningen:

– Vi får in en passningsskicklig spelare med fin teknik och en väldigt bra vänsterfot. Moustafa är fortfarande ung och vår förhoppning är att han ska ta nästa steg här och framför allt få ut sina kvalitéer i form av mål och assist.

Publicerad 2019-12-03 kl 18:48

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå