POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6v

Andersson het på marknaden: "Om det kommer ett bra erbjudande från England, vem vet"

Berliner Kurier skriver att det är bråda tider för Martin Dahlin, agent till Sebastian Andersson. Union Berlins anfallare är het och hans kontrakt går ut i sommar. Men Berliner Kurier menar att Union Berlins lugn förklaras av att klubben sannolikt har en option om kontraktsförlängning.

Andersson själv är förtegen.

– Jag kan inte säga någonting om mitt kontrakt. Jag fokuserar på de tre sista matcherna innan vinteruppehållet, sedan får vi se. Jag trivs bra i Tyskland, jag tror ligan passar mig. Men om det kommer att bra erbjudande från England, vem vet…

Publicerad 2019-12-10 kl 07:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå