Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Bergqvist lämnar norska Haugesund

Sillybloggen

Douglas Bergqvist blev inför säsongen utlånad i ett halvår av Östersunds FK till norska Haugesund, ett lån som i somras förlängdes till säsongen ut. Men nu står det klart att det inte blir någon ytterligare förlängning av försvararens tid i Norge.

På tisdagen meddelade nämligen Haugesund att Bergqvist kommer att lämna klubben.

– Både Douglas och Stian är två väldigt professionella spelare som har bidragit till vår spelartrupp, även när de inte spelat själva, och har gett oss stöttning på flera positioner under året. Douglas gick i bräschen när vi var som värsta skadedrabbade under sommaren och gav 100 procent när han helst hade fått vila. Särskilt insatsen mot Sturm Graz var extraordinär, säger klubbens sportchef Eirik Opedal till klubbens hemsida.

Bergqvist gjorde till slut 34 matcher i ligaspelet, cupspelet och kvalspelet till Europa League, på vilka han noterades för ett mål och tre assist. Hans kontrakt med Östersund går ut den siste december.

Annons
Publicerad 2019-12-10 18:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto