Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Klart: Dalkurds besked - Thorbjörnsson en av fyra spelare som lämnar klubben

Dalkurd lånade under 2019 in Christopher McVey, Frank Arhin och Simon Alexandersson. Nu meddelar klubben att de tre spelarna, samt Marcus Thorbjörnsson, kommer att lämna klubben.

– Vi vill tacka Christopher, Frank, Marcus och Simon för deras tid i Dalkurd. Alla fyra spelarna har visat upp en professionalitet och gjort allt för föreningen i alla lägen, både på och utanför planen. Vi är glada över att ha haft dem hos oss och vi önskar dem stort lycka till med deras fortsatta karriärer, säger Dalkurds sportchef Gazmend Bahtiri till klubbens hemsida.

ANNONS

Thorbjörnsson kom till Dalkurd sommaren 2018, då på lån från Kalmar, och skrev ett ettårskontrakt med klubben för 2019. McVey (Elfsborg) Arhin (Östersund) och Alexandersson (Kristiansund) återvänder nu alla till sina respektive klubbar.

Thorbjörnsson spelade 27 matcher för klubben under året, medan Alexandersson gjorde 25 matcher, Arhin spelade i 24 matcher medan McVey stod för 16 framträdanden. Alexandersson noterades för tre mål under året, medan både McVey och Arhin stod för varsin fullträff.

Publicerad 2019-12-10 kl 16:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto