Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Salzburg bekräftar samtal med Liverpool om anfallare

Sillybloggen

Red Bull Salzburgs jättelöfte Erling Braut Håland har i år gjort stor succé i både Österrike och i Champions League, men samtidigt har även en lagkamrat till honom imponerat – japanske yttern Takumi Minamino, 24.

Nu uppger engelska tidningen The Independent att Liverpool är överens med Red Bull Salzburg om en affär i januari värd 7,25 miljoner pund, drygt 90 miljoner kronor. Salzburg-direktören Christoph Freund bekräftade även tidigare i veckan att Minamino, efter fem år i klubben, vill testa lyckan i någon av Europas största klubbar.

Under torsdagen skrev RB Salzburg ett inlägg på twitter där klubben citerade Freud som bekräftade att det sker samtal med Liverpool om en övergång.

Minamino anslöt vintern 2015 till Salzburg från japanska klubben Cerezo Osaka och är den här säsongen hittills noterad för nio mål och elva assist på 22 matcher totalt. Förra säsongen stod han för 14 mål och tio assist på 45 matcher i alla turneringar.

Annons

Minamino har avtal med Salzburg fram till sommaren 2021.

Publicerad 2019-12-12 12:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto