Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Guardiolas klausul - kan bryta sitt avtal i förtid

Sillybloggen 2019-12-13 08:22

Josep Guardiola har haft en framgångsrik karriär som tränare i Barcelona, Bayern München och sedan sommaren 2016 i Manchester City. Guardiola har avtal med City fram till sommaren 2021, men har än dock chans att bryta sitt avtal i förtid.

Engelska tidningen Times uppger nu att det finns en klausul i spanjorens avtal som gör att han har möjlighet att bryta det nästa sommar. Enligt tidningen ska det däremot inte vara aktuellt, men möjligheten finns i vilket fall om någon av parterna skulle vilja gå skilda vägar redan då.

Guardiola har hittills lett City till två Premier League-titlar, en FA-cuptitel, två ligacuptitlar och två triumfer i Community Shield. På meritlistan har han också bland annat två Champions League-titlar, tre spanska ligatitlar och tre tyska ligatitlar.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto