Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Hålands besked till Solskjaer: vill till United

Under fredagskvällen uppgav norska VG att Manchester United-managern Ole Gunnar Solskjaer under dagen rest till Salzburg för att träffa Alf-Inge Håland, pappa till höstens stora komet i Europa – Erling Braut Håland. Salzburg-anfallaren har stått för åtta mål i Champions League och 16 i den österrikiska ligan och kopplats ihop med en mängd olika storklubbar.

ANNONS

Manchester United uppges nu ligga bra till för att lösa en övergång. Under lördagskvällen skriver Mirror nu att Håland själv ska vilja gå till klubben om det blir så att han lämnar Salzburg i januari. Norrmannen ska enligt uppgifterna också ha sagt detta till Solskjaer, som han tidigare haft som tränare i Molde.

Publicerad 2019-12-14 kl 23:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto