Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Norska uppgifter: Håland på väg till Manchester med pappan

Sillybloggen

För en vecka sedan uppgav norska VG att Manchester United-managern Ole Gunnar Solskjaer rest till Salzburg för att träffa Alf-Inge Håland, pappa till höstens stora komet i Europa – Erling Braut Håland. Salzburg-anfallaren har stått för åtta mål i Champions League och 16 i den österrikiska ligan och kopplats ihop med en mängd olika storklubbar. Senare kommenterade Solskjaer också ryktena om Håland.

– Han vet vad han vill och han vet vad han kommer att göra, sa managern.

Nu kommer nya uppgifter som talar för en övergång till United för supertalangen. Enligt norska Aftenbladet så satte sig 19-åringen under fredagsmorgonen på ett flyg från flygplatsen Sola i Stavanger för att flyga till Manchester med ett Norwegian-flyg. Med på planet ska också pappa Håland, Alf-Inge, ha varit.

Solskjaer sköt senare ner spekulationerna.

– Jag tror inte att han är på väg hit faktiskt. Inte via mig i alla fall. Han är på en semester. Du kan inte flyga någonstans direkt från Stavanger, säger managern på en presskonferens.

Annons

Håland har tidigare tränats av Solskjaer i Molde.

Publicerad 2019-12-20 10:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto