POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Sudanesisk klubb ute efter Kingsley Sarfo

Kingsley Sarfo kan vara på väg till en ny klubb. Enligt Ghanasoccernet.com ska den sudanesiska klubben Al-Merreikh inlett samtal med mittfältaren, med förhoppningen att kunna skriva kontrakt med den klubblöse 24-åringen. Enligt sajten ska Sarfo anlända inom de kommande dagarna för att slutföra övergången om klubben och spelaren kommer överens om en lön.

Al-Merreikh är en av Sudans mest framgångsrika klubbar, med 17 ligatitlar och 15 cuptitlar på meritlistan. Klubben slutade även tvåa i Afrikas motsvarighet till Europa League 2007. Som längst har klubben tagit sig till semifinal i det afrikanska Champions League.

Sarfo släpptes nyligen släpptes ur svenskt fängelse efter ett 2,5 år långt fängelsestraff för våldtäkt mot barn, ett fall som Kalla Fakta undersökte i höstas. I programmet menade Sarfos nuvarande agent Niklas Strand att våldtäktsdomen mot spelaren gör det svårt för honom att hitta en ny klubb.

– När jag erbjuder Sarfo till olika klubbar för att komma vidare så är det jättesvårt att hitta en klubb åt honom. Så fort de googlar och ser vad han har på registret så låter det så jävla mycket värre än vad det är. Det är klart att det är synd om flickan, men så jävla synd är det inte, de har haft rätt så roligt tillsammans, säger Strand i programmet.

Sarfo spelade för både Sirius och Malmö FF, innan den senare klubben bröt spelarens kontrakt efter att dömdes i både tingsrätten och hovrätten till fängelse och utvisning i tio år för våldtäkt mot barn.

Publicerad 2020-01-02 kl 14:13

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå