POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Roma uppges närma sig permanent affär för Smalling från United

Chris Smalling har spenderat den här säsongen på lån i Roma från Manchester United, en säsong som har varit lyckad för mittbacken. Roma hade ingen utköpsklausul med i låneavtalet, men senaste tiden har det kommit rapporter från Italien att klubben har velat köpa Smalling permanent.

Nu skriver Football Italia, och hänvisar till Tuttomercatoweb, och menar att affär med allra största sannolikhet kommer att ske. Roma kommer enligt sajten att betala runt 15 miljoner euro för mittbacken i en affär som ska gå igenom i sommar.

Tidigare har Smalling uppgetts vara redo att skriva på ett femårsavtal med Romklubben.

Publicerad 2020-01-03 kl 12:45

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå