POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Tre Serie B-klubbar uppges vara intresserade av Armenteros

Samuel Armenteros återvände till Benevento förra vintern efter en säsong på lån i MLS-klubben Portland Timbers. På våren stod svensken för fyra mål och fem assist för Serie B-klubben, som senare föll i playoff-spelet för att ta sig upp till Serie A.

Men under hösten har Armenteros haft det tyngre i ett Benevento som toppar andradivisionen, då han bara har fått starta tre matcher och göra nio inhopp. Nu uppger Tuttomercatoweb att tre Serie B-klubbar är ute efter svensken, vars kontrakt går ut till sommaren. Chievo Verona, Crotone och Pescara ska alla vara intresserade av anfallaren.

Armenteros kom till Benevento från nederländska Heracles 2017 och har tidigare spelat för bland annat Feyenoord, Anderlecht och Heerenveen.

Publicerad 2020-01-03 kl 08:24

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå