POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Danske ikonen huvudkandidat i MFF:s tränarjakt

Efter att Uwe Rösler lämnade har Malmö FF varit på jakt efter ny tränare. Namn som kopplats ihop med uppdraget är bland annat IFK Norrköpings Jens Gustafsson, norrmannen Tor Ole Skullerud, David Nielsen i AGF Århus och Jon Dahl Tomasson som är assisterande till Åge Hareide i danska landslaget.

Nu uppger Expressen att två namn har varit sist kvar i rekryteringsprocessen – och enligt tidningen är Jon Dahl Tomasson huvudkandidaten. Expressen skriver dock att klubben ännu inte har gjort klart med en ny tränare, men att det bara återstår detaljer innan MFF kan presentera vem som ska leda laget framöver. Även uppgifter till Fotbollskanalen gör gällande att Tomasson är aktuell för MFF. När Fotbollskanalen sökte sportchefen Daniel Andersson tidigare under fredagen svarade han att han inte har några kommentarer angående danskens namn.

Tomasson har tidigare i sin tränarkarriär varit assisterande för nederländska Vitesse och tränare för Roda liksom Excelsior. Som spelare representerade han bland annat Feyenoord, Milan och Newcastle samt att han därtill gjorde 112 landskamper för Danmark, på vilka han noterades för 52 mål på.

Publicerad 2020-01-03 kl 18:38

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå