Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Danske ikonen huvudkandidat i MFF:s tränarjakt

Sillybloggen
IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA IMORGON
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG
GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - Mjällby AIF
BK Häcken
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

Efter att Uwe Rösler lämnade har Malmö FF varit på jakt efter ny tränare. Namn som kopplats ihop med uppdraget är bland annat IFK Norrköpings Jens Gustafsson, norrmannen Tor Ole Skullerud, David Nielsen i AGF Århus och Jon Dahl Tomasson som är assisterande till Åge Hareide i danska landslaget.

Nu uppger Expressen att två namn har varit sist kvar i rekryteringsprocessen – och enligt tidningen är Jon Dahl Tomasson huvudkandidaten. Expressen skriver dock att klubben ännu inte har gjort klart med en ny tränare, men att det bara återstår detaljer innan MFF kan presentera vem som ska leda laget framöver. Även uppgifter till Fotbollskanalen gör gällande att Tomasson är aktuell för MFF. När Fotbollskanalen sökte sportchefen Daniel Andersson tidigare under fredagen svarade han att han inte har några kommentarer angående danskens namn.

Tomasson har tidigare i sin tränarkarriär varit assisterande för nederländska Vitesse och tränare för Roda liksom Excelsior. Som spelare representerade han bland annat Feyenoord, Milan och Newcastle samt att han därtill gjorde 112 landskamper för Danmark, på vilka han noterades för 52 mål på.

Annons
Publicerad 2020-01-03 18:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto