POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Pedro kan lämna för MLS till sommaren

2015 lämnade Pedro Barcelona för spel med Chelsea. Den spanske yttern har fått sparsamt med speltid nuvarande säsong och har under Frank Lampards ledning endast fått chansen vid fem tillfällen i ligaspelet.

32-åringen, vars kontrakt med Chelsea löper ut till sommaren, länkas nu samman med en flytt till USA och MLS när avtalet löper ut i slutet av juni. Såväl Inter Miami som New York City ska vara intresserade av Pedro, uppger Marca – där båda klubbarna vill knyta till sig yttern efter nuvarande Premier League-säsong.

Pedro ska tidigare ha uttryckt en önskan om att återvända till Barcelona, men något erbjudande från den katalanska klubben ska han inte ha fått.

Publicerad 2020-01-04 kl 16:17

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå