POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: 23-åring ny assisterande tränare i Sirius: "Väldigt kompetent"

Sirius förstärker ledarstaben efter att Mirza Jelecak lämnat klubben. Uppsala-föreningen går ut med att den 23-årige Theodor Olsson tar klivet upp från akademin och får en roll som assisterande tränare till Henrik Rydström den kommande säsongen.

– Det känns kul att vi i Sirius inte bara lyfter upp spelare utan även duktiga tränare från vår akademi. Theo är en ung, lovande och väldigt kompetent tränare, och han är också redan inkörd i hur vi vill jobba, säger Sirius sportchef Ola Andersson i en kommentar på klubbens hemsida.

Olsson själv är glad över sin nya roll.

– Det är framför allt väldigt roligt att Ola och Henrik vill ha mig med i teamet, det känns bra och ger förstås mig självförtroende. Jag var där en del i fjol men det kommer att bli en helt annan sak att vara med fullt ut, varje dag och bygga upp en annan relation med spelarna, säger han i en kommentar.

Publicerad 2020-01-06 kl 17:14

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå