Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Elyounoussi på väg till Japan

Sillybloggen
IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA IMORGON
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG
GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - Mjällby AIF
BK Häcken
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG
AIK - Västerås SK
AIK
Västerås SK
STREAMA PÅ MÅNDAG

Tarik Elyounoussis kontrakt med AIK gick ut vid årsskiftet. Anfallaren anslöt i januari 2018 till föreningen från grekiska klubben Olympiakos, men efter två år i föreningen med SM-guldet 2018 som höjdpunkt har det under senaste tiden varit oklart om det blir en fortsättning för 31-åringen i klubben.

AIK:s sportchef Björn Wesström uttalade sig i början av december i fjol om ämnet och sa då att han trodde att det skulle bli svårt att hitta en lösning för ett nytt avtal.

– Vi fortsätter att försöka hitta en väg framåt, men jag har sagt hela tiden att jag tror att det blir jättesvårt. Tarik går antagligen in i sitt sista stora avtal och att AIK skulle kunna betala det som andra kan är inte troligt. Vi får hoppas på att andra faktorer än pengar om han trots det skulle välja AIK. I nuläget så är det ganska osannolikt att vi når en överenskommelse, sa han till Aftonbladet.

Nu uppger Expressen att stjärnan är förlorad för AIK. Enligt tidningen flyger Elyounoussi under onsdagen till Japan för att skriva på för det japanska högstaligalaget Shonan Bellmare. Parterna ska vara överens om “ramarna för ett kontrakt” och om spelaren klarar läkarundersökningen och de sista detaljerna faller på plats förväntas han skriva på för och bli presenterad av klubben.

Annons

Elyounoussi blev under sina två säsonger i AIK noterad för 19 mål och sex assist på 53 framträdanden i allsvenskan. Tidigare har han bland annat tillhört Qarabag, Hoffenheim, Rosenborg, Fredrikstad och Heerenveen.

Publicerad 2020-01-07 20:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto