POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Linnérs tyska klubb utpekad – kan bli lagkamrat med svensk försvarare

Under måndagen rapporterade Expressen att AIK:s målvakt Oscar Linnér är på väg bort från klubben. Enligt tidningen skulle Linnér ha flugit ner till Tyskland under måndagen för att genomföra en flytt till en 2. Bundesliga-klubb.

Nu rapporterar Minboll att den tyska klubben är Arminia Bielefeld, serieledare i den tyska andradivisionen. Det skulle innebära att han blir lagkamrat med den tidigare Sundsvall- och Elfsborgs-spelaren Joakim Nilsson, som har spelat i klubben sedan sommaren.

Expressen uppgav att om Linnér skulle lämna klubben så kommer dansken Jacob Haugaard att ersätta. Haugaard provtränade med AIK under hösten och har bakgrund i bland annat Stoke och Wigan och har gjort fem framträdanden i Premier League.

Publicerad 2020-01-07 kl 09:04

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå