Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lokaltidningen: Bristol utlöser förlängningsklausul för Eliasson - hoppas även skriva nytt kontrakt

Sillybloggen

Niclas Eliasson har stått för en fin säsong i Bristol City och var ett tag under hösten uppe i ensam ledning i assistligan i Championship. Numera ligger han tvåa med tio assist på 22 matcher. Svenskens kontrakt med klubben går dock ut till sommaren, men nu skriver Bristol Post att klubben förväntas  att bekräfta att de använder en option i kontraktet som förlänger kontraktet med ett år. Dessutom kan ytterligare förlängning vara aktuell.

”Vi förstår att Bristol är självsäkra på att få Eliasson att skriva på ett långtidskontrakt också, trots att han i sommar bara kommer ha ett år kvar på kontraktet – och då kommer det att vara dags för yttern att bestämma sig.” skriver tidningen.

Elisson kom till Bristol sommaren 2017 från IFK Norrköping och har tidigare spalt i både Falkenberg och AIK. På sammanlagt 68 matcher i den engelska andraligan har det blivit fyra mål och 16 assist för den 24-årige svensken.

Annons
Publicerad 2020-01-08 07:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto