Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Guardian: Efter Kanes skada - Spurs följer Ibrahimovics lagkamrat

Sillybloggen

Tottenhams anfallsstjärna Harry Kane, 26, klev på nyårsdagen av skadad mot Southampton och har ännu inte spelat någon match sedan dess. Spurs gav efteråt besked om att det rör sig om en skada i baksidan av Kanes ena lår, samtidigt som trovärdiga engelska tidningen The Guardian rapporterade att anfallaren förväntas bli borta till åtminstone början av mars.

– Vi saknar hans kvalitet och rutinen som laget har att spela med honom varje match som han inte spelar. Så vi kommer att sakna honom i varje match som vi får spela utan honom, sa chefstränaren Jose Mourinho enligt BBC efter beskedet.

Nu rapporterar The Guardian att Tottenham därför är ute efter en ersättare till Kane och enligt tidningen är siktet inställt på Zlatan Ibrahimovics nye lagkamrat – polske anfallaren Krzysztof Piatek i Milan. Den italienska klubben ska vara villig att sälja polacken med anledning av Ibrahimovics ankomst och enligt The Guardian kan runt 30 miljoner pund, drygt 372 miljoner kronor vara tillräckligt för att ro en affär i hamn.

Annons

Tottenham ska däremot inte vara intresserat av ett köp, i stället främst ett lån, precis som Newcastle och Aston Villa, som också rapporteras följa anfallaren. Milan ska i sin tur endast vilja sälja och inte låna, vilket kan göra det svårt för en affär att gå i lås.

Piatek lämnade vintern 2019 Genoa för spel i Milan och är hittills noterad för fyra mål på 18 matcher den här säsongen i Serie A. Piatek stänkte under första halvan av förra säsongen in 13 mål för Genoa i Serie A och följde därefter upp det med nio fullträffar för Milan till totalt 22 mål i ligaspelet 2018/2019.

Publicerad 2020-01-08 23:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto