Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tidigare Blåvitt-talang håller igång med Gais - men utan kontrakt

Sillybloggen

Förre IFK Göteborg-talangen Måns Saebbö, 19, lämnade förra sommaren Kamratgården för spel i Gais. Saebbö blev inte erbjuden ett A-lagskontrakt med Blåvitt – trots mål i allsvenska debuten mot Sirius – och avslutade i stället säsongen med lagets rival i superettan. Efter ett mål på nio matcher i superettan gick dock avtalet med Gais ut och ännu är inget nytt påskrivet.

Nu rapporterar Göteborgs-Posten att Saebbö tränar med Gais – utan kontrakt. Saebbö vet ännu inte om han får ett nytt kontrakt med klubben.

– Jag förstår läget. Jag var ingen riktigt startspelare i höstas och när det kommer in två helt nya tränare måste de kolla på mig också. Det är inte solklart att jag kommer få ett treårskontrakt direkt liksom. De ville att jag skulle komma, träna och visa upp mig lite, säger han till GP.

Saebbö berättar vidare att han gärna skulle vilja kvar i Gais, men att det också “måste vara ett rimligt kontrakt”. Han berättar också för tidningen att han haft kontakt med andra klubbar, både i superettan och division 1.

Annons

Stefan Jacobsson tog i fjol över som ny chefstränare i Gais.

Publicerad 2020-01-08 23:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto