POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Chelsea lägger bud på portugisisk talang

Manchester United rapporterades så sent som i slutet av december vara intresserat av att värva Benficas talangfulle mittfältare Gedson Fernandes, 20, och verkar nu få konkurrens om talangens underskrift.

Sky Sports, som även rapporterade om Uniteds intresse, uppger att Chelsea har presenterat ett erbjudande för Benfica om ett lån över 18 månader med en obligatorisk köpoption på 55 miljoner pund, drygt 693 miljoner svenska kronor. Däremot är endast köpoptionen obligatorisk om spelaren kommer till spel i åtminstone 50 procent av matcherna under låneperioden.

Enligt Sky Sports ska även West Ham ha lagt fram ett erbjudande med ett låneavtal över 18 månader med en obligatorisk köpoption på 33 miljoner pund, drygt 409 miljoner kronor, men i det fallet ska procentsatsen för speltid vara lägre än i Chelseas fall.

Enligt sajten är det nu upp till Benfica och spelaren att ta ett beslut i frågan. Fernandes är fostrad i Benfica och är den här säsongen noterad för en assist på 13 matcher totalt.

Publicerad 2020-01-08 kl 21:32

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå