Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea lägger bud på portugisisk talang

Sillybloggen

Manchester United rapporterades så sent som i slutet av december vara intresserat av att värva Benficas talangfulle mittfältare Gedson Fernandes, 20, och verkar nu få konkurrens om talangens underskrift.

Sky Sports, som även rapporterade om Uniteds intresse, uppger att Chelsea har presenterat ett erbjudande för Benfica om ett lån över 18 månader med en obligatorisk köpoption på 55 miljoner pund, drygt 693 miljoner svenska kronor. Däremot är endast köpoptionen obligatorisk om spelaren kommer till spel i åtminstone 50 procent av matcherna under låneperioden.

Enligt Sky Sports ska även West Ham ha lagt fram ett erbjudande med ett låneavtal över 18 månader med en obligatorisk köpoption på 33 miljoner pund, drygt 409 miljoner kronor, men i det fallet ska procentsatsen för speltid vara lägre än i Chelseas fall.

Annons

Enligt sajten är det nu upp till Benfica och spelaren att ta ett beslut i frågan. Fernandes är fostrad i Benfica och är den här säsongen noterad för en assist på 13 matcher totalt.

Publicerad 2020-01-08 21:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto