POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Grekisk storklubb förnyar intresse för Tankovic

Hammarby-mittfältaren Muamer Tankovic, 24, stod i fjol för en imponerande säsong med 14 mål och sju assist på 28 matcher i allsvenskan. 24-åringen har avtal med Bajen fram till nästa sommar, men har under senaste tiden varit aktuell för en flytt till italienska Serie A-klubben Genoa.

Landslagsmannen var i november på plats i Italien och genomförde en läkarundersökning, men trots att parterna var överens om en affär blev det inte så. Bajen fick inte ett godkännande av Genoa, som bland annat bytt sportchef och sparkat sin tränare under vintern och därmed är läget ännu oklart kring en flytt till klubben. Tankovic uttalade sig dock nyligen om att affären ännu inte är död.

– Det mesta var redan klart. Sen har inte den sista pusselbiten satts i. Men klubbarna fortsätter diskutera. Jag tror det är där vi är just nu, sa han till Fotbollskanalen.

Nu rapporterar grekiska tidningen SDNA att även grekiska storklubben AEK Aten är intresserat av att värva Tankovic, då tekniske direktören Ilija Ivic ska vara “svag” för svensken. AEK Aten ska även tidigare har varit intresserat av Tankovic, men rapporteras nu förnya sitt intresse med anledning av att en övergång till Genoa inte gått i lås.

Publicerad 2020-01-08 kl 19:52

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå