POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Jumbon vill låna Durmaz av Galatasaray

Jimmy Durmaz har fått begränsat med speltid under säsongen i Galatasaray. Den svenske mittfältaren har bara gjort sju framträdanden i ligaspelet, varav majoriteten som inhoppare. Dessutom fick svensken inte plats i Galatasarays Champions League-trupp tidigare under säsongen.

Nu rapporterar turkisk media, däribland tidningen Hurriyet och tv-kanalen A Haber, att Kayserispor har ställt frågan till Galatasaray om att få låna Durmaz och en spelare till, Emre Tasdemir, under resten av säsongen.

Kayserispor ligger sist i den turkiska högstaligan med bara två segrar på de 17 första matcherna.

Publicerad 2020-01-08 kl 11:49

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå