Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lindelöf kan få ny partner - United uppges leta lånelösning efter Maguires skada

Sillybloggen

Manchester United har mittbacksbekymmer. Harry Maguire skadade höften i FA-cupmatchen mot Wolverhampton i helgen vilket gör att bara Victor Nilsson Lindelöf och Phil Jones var friska att spela i ligacupsemifinalen mot Manchester City i veckan. Dessutom fick Jones kramp i slutet av matchen, vilket enligt Manchester Evening News kan innebära att bara Lindelöf är frisk till helgens match mot Norwich i Premier League.

Nu uppger tidningen att United därför letar efter en lånelösning på mittbacksplatsen för resten av säsongen. United har visserligen både Eric Bailly och Axel Tuanzebe på väg tillbaka från skador, men klubben är osäker om Bailly kan hålla sig frisk och Tuanzebe har redan varit skadad i ett par veckor. Dessutom ska Marcus Rojo inte vara ett alternativ, då försvararen är på väg att lämna klubben.

Lindelöf och Maguire har spelat samtliga matcher i mittlåset förutom en för Manchester United i ligaspelet under säsongen.

Annons
Publicerad 2020-01-09 07:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto