POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Lindelöf kan få ny partner - United uppges leta lånelösning efter Maguires skada

Manchester United har mittbacksbekymmer. Harry Maguire skadade höften i FA-cupmatchen mot Wolverhampton i helgen vilket gör att bara Victor Nilsson Lindelöf och Phil Jones var friska att spela i ligacupsemifinalen mot Manchester City i veckan. Dessutom fick Jones kramp i slutet av matchen, vilket enligt Manchester Evening News kan innebära att bara Lindelöf är frisk till helgens match mot Norwich i Premier League.

Nu uppger tidningen att United därför letar efter en lånelösning på mittbacksplatsen för resten av säsongen. United har visserligen både Eric Bailly och Axel Tuanzebe på väg tillbaka från skador, men klubben är osäker om Bailly kan hålla sig frisk och Tuanzebe har redan varit skadad i ett par veckor. Dessutom ska Marcus Rojo inte vara ett alternativ, då försvararen är på väg att lämna klubben.

Lindelöf och Maguire har spelat samtliga matcher i mittlåset förutom en för Manchester United i ligaspelet under säsongen.

Publicerad 2020-01-09 kl 07:46

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå