POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Milans transferfönster uppges formas efter Zlatan – två anfallare aktuella för att lämna

Milan gjorde sitt första nyförvärv i januarifönstret i form av Zlatan Ibrahimovic. Svensken anslöt på fri transfer då hans kontrakt med LA Galaxy hade gått ut efter förra säsongen.

Nu uppger italienska medier att den värvningen har format vad Milan kommer göra under resten av transferfönstret. Corriere dello Sport uppger att svenskens intåg har gjort andra anfallare överflödiga och att Krzysztof Piatek är till salu med en prislapp på minst 28 miljoner euro, cirka 290 miljoner kronor. Tottenham, Aston Villa och Newcastle ska alla vara intresserade av den polske anfallaren. Dessutom ska Fabio Borini vara nära att lämna Milan för Hellas Verona.

På annat håll uppger Gazetta dello Sport att Milan planerar att förstärka på andra platser runt svensken. Tidningen uppger att Matteo Politano ska vara aktuell för en flytt tvärs över Milano från Inter för en summa runt 20 miljoner euro, runt 210 miljoner kronor. Dessutom ska Milan vara intresserat av att knyta till sig Sevillas mittback Simon Kjær. Dansken är i nuläget utlånad till Atalanta, men efter knapp speltid under hösten ska han vara aktuell för att byta låneklubb.

Publicerad 2020-01-09 kl 08:54

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå